Back to Tour Calendar

Tivoli

Date:
21-05-2010
Time:
20:30
Venue:
TIVOLI (tickets)
City:
UTRECHT
Country:
Netherlands

Concert photos

{{count}} comments

René (Alkmaar) | 22/05/10

Wat een fantastiesch concert op de vrijdagavond in het Utrechtse Tivoli! Voorprogramma door Jasper Erkens (B), die in zijn optreden bij sommige nummers de gitaar behoorlijk op de proef stelt. Daarna wachten op Arid en in de tussentijd negatief geprikkeld worden door de slechte trackkeuzes van de DJ die het wachten muzikaal moest opvullen. Gelukkig kwam aan dat wachten toch nog een eind door binnenkomst van Arid, door de openingscombi Something Brighter en Broken Dancer was de toon gezet om er een spetterende avond van te maken en het Utrechtse publiek was overdonderd door de kwaliteiten van Arid. Come On ontdooide het publiek definitief. Hierna volgde een afwisseling van oude en nieuwe nummers, waarin You Are, Believer, Too late tonight en natuurlijk Little things of Venom niet ontbraken. Bij All that's here, is all that's left vond Jasper het tijd voor een nadere kennismaking met het publiek door zich al zingend door de menigte te bewegen. Dan nog een paar mooie nummers tot het tijdelijke eind van het concert. Het publiek vond dat maar niks en maakte genoeg kabaal voor een toegift, mat als geweldige afsluiter If You Go, waarvoor Jasper nog even de colbert aan de wilgen hing. Waarschijnlijk onder de indruk door de stilte tijdens de nummers kwam Jasper nog eenmaal terug voor een akoustische versie van Lock And Chain. Ook hierbij was het zo stil in de zaal dat je tijdens de zachte passages in het nummer een speld zou moeten kunnne horen vallen. Geweldig concert met veel respect van het publiek voor de band. Arid bedankt voor een fantastische avond!!!

PennyMaldonado | 02/01/12

People in every country get the personal loans in various banks, just because that's simple.

Leave a comment

You need to be logged in to comment. Log in or Register.