Back to Tour Calendar

Autumn Rock Festival

Date:
11-09-2010
Time:
22:00
Venue:
Autumn Rock Festival (tickets)
City:
Braine-Le-Compte
Country:
Belgium

Concert photos

  • 95
  • 96

{{count}} comments

Willy & Mirjam | 18/09/10

Misschien het meest akelige optreden van jullie geschiedenis, maar voor ons een hartverwarmende belevenis. We waren zo bang na het ongeluk van onze Jasp dat we met leed vereesden dat Autumn Rock voor jullie niet zou doorgaan en wij dus ook niet van jullie zouden kunnen genieten. Maar van harte bedankt, Broken singer, Steven, 2 David's en Maarten. Jullie hebben weereens bewezen dat jullie niet te stoppen zijn en er steeds staan voor jullie fans met of zonder gips of krukje... Alhoewel we liever David op het befaamde krukje zien zitten om ons "Live" voor te stellen... Een alomgemeend mooi herstel, Jasper en tot weldra, jongens!! We kijken er enorm naar uit en tellen de dagen af om jullie terug te mogen zien en horen in één of andere container als we geluk hebben en de goede plek uitkiezen en zeker in Luik en Geleen. Maar dit keer wel zonder mijn liefste schoonouders die speciaal voor jullie..(euhh en ook een beetje voor ons..;-)) vanuit Nederhorst ten berg (Noord Nederland) naar Braine zijn gekomen na hun geweldige verrassing uit Aarnhem enkele maanden geleden en opnieuw opgetogen waren van jullie kunsten. Dus met of zonder "Broken Singer", you are the BEST!!!! Thank's boys!!!

Sarah | 26/09/10

Mons, Werchter, Charleroi, Braine et Mons surprise...ok c'est bon, vous m'avez eue, je suis devenue super fan, j'écoute les cd en boucle et je compte bien faire le max de vos prochaines dates! Merci pour ces shows!

Leave a comment

You need to be logged in to comment. Log in or Register.