Back to Tour Calendar

Suiker Rock

Date:
31-07-2010
Time:
19:30
Venue:
SuikerRock (tickets)
City:
Tienen
Country:
Belgium

Concert photos

{{count}} comments

Willy & Mirjam | 01/08/10

Hé, hé!!! Dit was weer een hartverwarmend ogenblik waar we heel trots van Arid hebben kunnen genieten. Al bij de soundcheck net voor het optreden kreeg ik een vriendelijk oogwinkje van Steven nadat ik hem aanmoedigend groette. Vanaf de start was Arid gewoon uitstekend zoals altijd. De manier waarop de jongens het beste willen schenken van zichzelf aan hun fans is steeds een statement. Jasper bezorgde ons alweer het heerlijke "kippeveleffect" met zijn warme stem en bij "All there is..." genoot hijzelf met bedankend handjesgschut in de voltallige menigte. Proficiat, jongens!!! W

Willy & Mirjam | 01/08/10

OWW..effe ik nog!!! EEn dikke Bedankt, Steven voor je stikkie. Die heb ik heerlijk kunnen oppikken.;-) Tot woensdag op de Lokerse feesten en donderdag op het Casa Blanca festival. Ons genot kan niet op!!!W&M

Leave a comment

You need to be logged in to comment. Log in or Register.