Back to Tour Calendar

Lokerse Feesten

Date:
04-08-2010
Time:
20:00
Venue:
Lokerse Feesten (tickets)
City:
Lokeren
Country:
Belgium

Concert photos

{{count}} comments

Willy & Mirjam | 05/08/10

Ondanks de regen hebben we ons weer aangenaam vermaakt gisteravond. Maar ach als je zingt over summerrain, kan je ze ook wel eens verwachten... ;) Helaas had ik mijn fototoestel wederom thuis gelaten (alhoewel met die regen was het maar goed ook...) maar we zagen dat Steven ook gister weer foto's maakte van het publiek. We vroegen ons dan ook af of we die ergens terug kunnen zien? Straks mogen we nog eens gaan genieten van een spetterend optreden; wij hebben er alvast zin in! W&M

LeonaLang19 | 19/09/10

I strictly recommend not to wait until you earn enough amount of cash to order all you need! You should just get the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/mortgage-loans">mortgage loans</a> or secured loan and feel comfortable

Leave a comment

You need to be logged in to comment. Log in or Register.