Back to Tour Calendar

Huntenpop

Date:
14-08-2010
Time:
21:30
Venue:
Huntenpop (tickets)
City:
Varsselder
Country:
Netherlands

Concert photos

  • 88
  • 89
  • 90

{{count}} comments

Sonja | 18/08/10

Dag heren, aan jullie heeft het niet gelegen hoor... de gemiddelde Achterhoeker (zo heet de streek) is vrij afwachtend als ze iets niet zo goed kennen. Wij hebben erg genoten van jullie optreden! Groeten van twee (wel dansende) fans, Ed en Sonja.

Willy & Mirjam | 19/08/10

Het optreden was weer super. Uiteindelijk was het best druk in de Ulftse tent. Ook leuk dat we van te voren de soundcheck hebben kunnen meemaken; het voelde toch een beetje als een privé-concertje. :) Wij hebben net als Ed en Sonja weer erg genoten (misschien iets minder gedanst ;) ). Tot de volgende! Willy & Mirjam

Leave a comment

You need to be logged in to comment. Log in or Register.