Back to Tour Calendar

Geleen Calling

Date:
12-11-2010
Time:
22:00
Venue:
Geleen Calling (tickets)
City:
Geleen
Country:
Netherlands

Concert photos

{{count}} comments

Ed Jansen | 20/09/10

I'll be there on the festival with U2 two, Customs and at last Arid!!!!!!! Look for more details on http://www.geleencalling.nl

Ed Jansen | 08/10/10

Bezoek ook eens ons promo-filmpje Geleen Calling op http://www.youtube.com/watch?v=NvZ1rEmXzLw

Willy & Mirjam | 13/11/10

Hé, Hé, we zijn nog aan het nagenieten uitgerekt op de bank van jullie laatste optreden in Zuid-Limburg....zelf dat de playlist opzettelijk ingekort werd door het uitlopende programma van jullie voorgangers, het was geweldig. Enige pijnlijke ervaring...een lafbek die Stevens drumstokje uit mijn broekzak heeft gestolen nadat Steven hem me na de show persoonlijk had overhandigd....Be happy with it, bastard!!! Spijtig dat we jullie niet terug kunnen zien voor eind Januari in Rijsel, (Lille) maar dan zijn we wel weer jullie vaste groupies tot in Straatsburg en Parijs einde tour door Frankrijk. Zuidelijker zal ons niet lukken, want het is ons onmogelijk werk en jullie tour te combineren zonder kleerscheuren..., tenzij jullie die tourbus met ons willen delen?!?....:-) Geniet van jullie hoogverdiende rust en mooie feesten met kids en familie.... Bedankt, jongens voor ons die Belgische trots te schenken door jullie band en optreden. Bye!!!

Frank Vijgeboom | 15/11/10

Frank Vijgeboom | 15/11/10

Kan me volledig aansluiten bij Willy en Mirjam, geweldig concert. Zal er in Heerlen en Eindhoven weer bij zijn. Grtz

Willy & Mirjam | 16/11/10

Hmm..bedankt Frank. Het zal hun ook deugd doen om het te mogen horen. (lezen) We zijn er in Heerlen en Eindhoven ook bij voor de aftrap van hun Nederlandse toernee met K's Choice. Een geniale combinatie, zeker weten!!! Maar als je Arid helemaal voor jou alleen wil de hele avond lang mag je zeker Pop Podium in Bergen op Zoom niet missen op 11 maart. Gemeende groeten...

Leave a comment

You need to be logged in to comment. Log in or Register.