Back to Tour Calendar

Ancienne Belgique Sold Out !

Date:
19-02-2011
Time:
20:00
Venue:
Ancienne Belgique SOLD OUT ! (tickets)
City:
Brussels
Country:
Belgium

Concert photos

{{count}} comments

Jonathan Toussaint | 20/02/11

Great concert I was happy to be in the place tonight. Merci pour cette découverte en concert Prachtig stem en tofffe liedjes bednakt gasten.

Willy & Mirjam | 20/02/11

GEWELDIG!!! Bedankt, jongens!!! Buitengewoon..een pure diamant. Heerlijk om jullie iets langer dan 40 minuten te mogen horen weer en zeker dat we jullie mochten terugroepen. Het scheelt met Frankrijk, hé. Een mooie versie als start voor "You are"...leuk en fris. Thanks for "Soirée" and "Elegy". Hartverwarmende momenten uit het verleden. :-) "Hart van goud" was mooi geweest en dit was zeker voor jullie een oprecht statement. En het helder klinkend belletje als impro van David bij "Cold Street Lights" was een mooie primeur ---> Leukerd ;-)!!!l See you soon again and enjoy Turkey...we zullen er niet staan, hoor!! Bedaaaaaaaankt nogmaals!!!

Leave a comment

You need to be logged in to comment. Log in or Register.