Back to Tour Calendar

De Lakei

Date:
14-05-2011
Time:
21:00
Venue:
De Lakei (tickets)
City:
Helmond
Country:
Netherlands

Concert photos

1 comment

René (Alkmaar) | 23/05/11

Helmond, of all places. Stad geteisteerd door de drugscriminelen die de brugemeester wegjagen?? Helaas een lage opkomst voor dit -laatste- clubconcert voor de zomer, misschien ook door de drugbendes weggejaagd? Na een hapje eten in de binnenstad, relaxt teruggewandeld richting de Lakei. Onderweg zegt mijn oom ineens, daar loopt Jasper.. Ik zeg neeeh joh... Hij zegt weer Ja hoor het is um echt!. Ik weer neeeeeeh joh, die loopt hier toch niet in het wild rond... Later in de bar, nog voor het voorprogramma, gaat die gozer van daarbuiten aan de Bar zitten, en moet ik mijn oom gelijk geven.. Toch Jasper..Voor het concert nog even gechat. Apart voorprogramma, zoiets ga ik meestal later waarderen, net zoals Orzak Henry en Jasper Erkelens ;-) Strak hoofdprogramma, waarbij Come On toch weer uitnodigt om de band thuis uit te nodigen voor een test van de ankerloze spouwmuren :-), in de toegift wordt dan ook nog een verzoekje van een fan opgenomen, die de playlist had gespot en daar het nummer Under the Cold Streeet light miste.... Na afloop nog even de CD+DVD gekocht van het laatste album, CD had ik al maar hier staat een bonustrack op!! Ook nog even de live CD legaal toegevoegd aan de collectie... Genoeg opgeladen om de rit naar het noorden weer te aanvaarden en het weer even zonder live optreden te doen... Tot de volgende! René

Leave a comment

You need to be logged in to comment. Log in or Register.